search

V for Vintage

posted on
April 3rd, 2017
written by
Sanziana
comments
0 comments

Este indicat sa iti faci planurile de week-end incepand cu ziua de luni, aceasta este concluzia la care am ajuns eu. Asadar, e timpul sa ne pregatim pentru V for Vintage! 

Editia cu numarul #18 V for VINTAGE, primul si cel mai mare targ de design romanesc contemporan si cultura vintage, conector al initiativelor locale de design, are loc pe 8-9 aprilie la Grand Hotel du Boulevard.
Pentru doua zile, intersectia dintre Calea Victoriei si Bulevardul Regina Elisabeta devine loc de intalnire pentru cea mai mare comunitate de pasionati de design contemporan, vintage autentic, accesorii, bijuterie de autor si design de obiect.

Cu cine si cu ce ne vom intalni, mai exact? Sa vedem…

#contemporary: design romanesc contemporan
Conectam si intersectam designeri din industria creativa. Peste 100 de creatori atent selectati isi expun colectiile: piese vestimentare, accesorii unicat, bijuterie de autor si obiecte de arta decorativa

#designedwithpassion
Ca de fiecare data, tema da tonul! – colectiile designerilor au ca unealta principala elementul de styling, intr-o editie in care detaliile fac diferenaa.

#collection: vintage autentic
Peste 10 colectionari aduc vintage autentic, spre bucuria pasionatilor de bijuterii cu poveste si a comorilor bine pastrate.

#happening: shopping alternativ
Doua zile dedicate comunitatii oamenilor pasionati de design, arta, experiment, simt estetic si contemporan.

#futuredesign: perspective noi
Ii sustinem pe cei la inceput de drum pentru ca au potențial. La V for VINTAGE dedicam un spatiu Universitatilor si Facultatilor de Arta si Design din Bucuresti, Cluj si Timisoara. In sectiunea Future Design din cadrul targului studentii expun colectii dedicate si instalații #youngdesigners

#specialguest
Laura Hîncu este designerul invitat special la Editia #18. Colectia prezentată, Silk Essentials by Laura Hîncu, cuprinde piese delicate, linii fluide si detalii minimaliste, realizate exclusiv din matase naturala.

8 si 9 aprilie 2017
Grand Hotel du Boulevard | B-dul Regina Elisabeta nr. 5
Program
Sambata, 8 aprilie 11:00 – 20:00
Duminica, 9 aprilie 11:00 – 20:00
Bilet intrare 10 lei

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply