search

Vipp Hotel

posted on
November 20th, 2017
written by
Sanziana
category
LEISURE, TRAVEL
comments
0 comments

Nici nu stiu de unde sa incep… Ati auzit de Vipp, nu? Eu sigur v-am mai povestit de-a lungul anilor, nu despre acest hotel, dar despre cele mai frumoase cosuri de gunoi din lume!

Stiu cum suna, am recitit cu voce tare primele randuri, dar, printre altele, Vipp chiar face cele mai frumoase (si scumpe) cosuri din lume… Evident, din punctul meu, subiectiv, de vedere! In fine, dar nu despre asta vroiam sa va povestesc astazi, ci despre faptul ca Vipp a deschis, recent, un hotel foarte special si deloc traditional.

Pana sa laud hotelul, as starui un pic asupra motto-ului: “The moment you check in at the Vipp hotel, it’s fully booked.That is because the Vipp hotel is not a hotel in the traditional sense. Instead of offering many rooms in one location, Vipp offers unique rooms at various destinations.

Chiar daca pana in acest moment exista doar doua camere, cred ca v-ati dat seama deja ca nu sunt orice fel de camere: aveti de ales intre un loft de 400 de metri patrati din Copenhaga al carui design este semnat de arhitectul David Thulstrup sau (eu pentru a doua varianta optez) sa va retrageti in mijlocul padurii in acest splendid Vipp shelter, de doar 55 metri patrati. Vai, vai, cat voi mai visa la o saptamana de vacanta in mojlocul acestei paduri…

Si sa nu va faceti griji, deja se lucreaza intens pentru noi destinatii…
01

02

03

04

05
Photos via dezeen.com

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply