search

Visual Journal with Design&After, ch. 3

posted on
September 12th, 2017
written by
Sanziana
comments
3 comments

A trecut mai bine de o luna de cand am baut o limonada in curte la umbra caisului, acum a venit momentul sa ma relaxez… Da, tot alaturi de Design&After! 

Nu stiu cum va destindeti voi dupa o zi grea, dar pentru mine statul in cada cu ochii inchisi nu prea se compara cu nimic… Ba da, daca ma gandesc mai bine, ar mai fi valurile marii combinate cu un vant domol, umbra unei umbrele si o carte buna. Dar astazi nu bat o cale atat de lunga totusi si ma opresc dupa cativa pasi, in baie.

Am tot ce imi trebuie, mai ramane doar sa dau drumul la apa, poate si un pic de spuma, poate si un pahar de prosecco… Dar cred ca puteti sa-mi urati deja relaxare placuta!

Totusi, scopul intalnirii noastre nu este doar acela de a ma relaxa eu…. Design&After si-a propus sa sublinieze versatilitatea obiectelor de design romanesc, dar si usurinta cu care acestea pot fi integrate in amenajarea interioara de tip nordic, iar exercitiul de imaginatie a fost sugestiv intitulat, When South Meets North.

Ce caut eu in poveste? Ei bine, am acceptat provocarea de a integra in spatiul meu personal, atat obiecte de design scandinav, cat si obiecte de design romanesc. Fiecare episod este dedicat unei camere… Azi, baia, evident!

Ce brand-uri se regasesc aici? Design-ul romanesc este reprezentat din nou  prin CRESC (frumosul ghiveci din ciment cu a sa suculenta), design-ul scandinvav de: Bloomingville (vaza gri si prosoapele gri), Ib Laursen (literele de ciment cu BATH) si House Doctor (savoniera alba din marmura).

Cam asta a fost povestea de astazi, acum chiar ca va las si ma duc sa ma bucur de o baie perfecta…

01

02

03

04

05
Fotografii de Catalin Georgescu

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

3comments

  • Alina - September 16, 2017 at 3:42 am - Reply

    E frumoasa starea descrisa de tine! Si in cazul meu baia este o sursa de relxare binevenita dupa o zi lunga. Te rog zi-mi de unde pot lua un suport de lemn pentru cada asa cum ai in poza, mi-ar fi de mare ajutor :)

  • Alina - November 3, 2017 at 8:59 pm - Reply

    Sanziana, acum am gasit commentul tau, ce bucurie mi-ai facut!

  • Leave a Reply