search

Visual Journal with Design&After, Ch.4

posted on
November 3rd, 2017
written by
Sanziana
comments
0 comments

Nu stiu daca va mai aduceti aminte, dar in ultimul episod al jurnalului vizual ma relaxam in cada cu ochii inchisi. Astazi ii deschid larg in living, da, tot alaturi de Design&After!

Stiu ca nu ar trebui sa am preferinte, cu toate astea nu ma pot abtine si va marturisesc ca acest shooting este unul dintre favoritele mele, daca nu chiar The One… Culorile, unghiurile, atmosfera pe care mi se pare ca o degaja sau poate simplul fapt ca nu am mai stat mai mult de treizeci de minute adunate in sufragerie in ultimele luni… Toate la un loc sau nu, ideea e ca iubesc aceste fotografii din propriul living, accesorizat cu obiecte, mai mici sau mai mari, de la Design&After.

Si sper ca nu ati uitat ideea de la care a luat nastere acest proiect… Design&After si-a propus sa sublinieze versatilitatea obiectelor de design romanesc, dar si usurinta cu care acestea pot fi integrate in amenajarea interioara de tip nordic, iar exercitiul de imaginatie a fost sugestiv intitulat, When South Meets North.
Iar eu am acceptat provocarea de a integra in spatiul meu personal, atat obiecte de design scandinav, cat si obiecte de design romanesc. Fiecare episod este dedicat unei camere, azi living-ul!

Ce brand-uri am ales pentru acest episod? Sa vedem: design-ul romanesc este reprezentat de Mind The Gap (tabloul de deasupra canapelei) si de Brut Concept (taburetul de lemn pe numele sau Dice), iar design-ul scandinav de Bloomingville (taburetul/masuta de cafea roz, vaza roz, patura), House Doctor (pernele roz) si GreenGate (platoul de prajituri si cana de cafea sau lapte)
01

02

03

04

05

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply