search

Visual journal with Design&After, chapter 2

posted on
August 1st, 2017
written by
Sanziana
comments
0 comments

Am promis ca o data pe luna ma prezint in fata voastra pentru a va povesti si arata cum m-am mai distrat impreuna cu Design&After

Si ma tin de cuvant! In primul episod m-am jucat in bucatarie de-a gospodina si stilistul, astazi am iesit un pic in curte, nu de alta, dar ar fi pacat sa nu stam macar un ceas si la umbra caisului. In plus, am pregatit si o minunata limonada/citronada sau nu stiu exact cum ar fi corect sa se numeasca… Contine mango, portocala, lamaie, lime, sirop de agave si apa minerala.

In cazul in care ati uitat care este motivul reuniunii noastre lunare, dati-mi voie sa va reimprospatez memoria. Totul a inceput in cadrul RDW 2017, cand Design&After si-a propus sa sublinieze versatilitatea obiectelor de design romanesc, dar si usurinta cu care acestea pot fi integrate in amenajarea interioara de tip nordic, iar exercitiul de imaginatie a fost sugestiv intitulat, When South Meets North. Asadar, provocarea ce mi-a revenit mie este aceea de a integra in spatiul meu personal, atat obiecte de design scandinav, cat si obiecte de design romanesc.

Pentru episodul II am ales brand-ul romanesc CRESC (pe care il ador de multa vreme si despre care v-am mai povestit in trecut) si cateva brand-uri scandinave: fata de masa Nordal, dozator pentru bauturi Ib Laursen, suport pentru pahare Ib Laursen, tocator lemn acacia Ib Laursen si perne scaun House Doctor.

Cam atat pentru astazi! Ne revedem in aproximativ o luna cu un nou episod de jurnal vizual…

01

02

03

04

05

06

07

08
Fotografii de Catalin Georgescu

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply