search

Visual journal with Design&After, chapter I

posted on
June 30th, 2017
written by
Sanziana
comments
3 comments

Stiti deja ca ma dau in vant dupa provocari, nu-i asa? Cea mai recenta, cea care m-a inspirat peste masura si, evident, m-a facut sa accept pe loc, a venit din partea Design&After. 

Sa va povestesc… Proiectul poarta numele de Visual Journal si veti auzi de el pe blog o data pe luna, timp de sase luni! Ce am eu de facut? Bineinteles, ceva ce imi place foaaaaarte mult si anume sa ma joc de-a styling-ul. Provocarea a constat in a integra de fiecare data in propria-mi casa, atat obiecte de design scandinav, cat si obiecte de design romanesc.

Nu stiu daca mai tineti minte, dar totul a inceput in cadrul RDW 2017, cand Design&After si-a propus sa sublinieze versatilitatea obiectelor de design romanesc, dar si usurinta cu care acestea pot fi integrate in amenajarea interioara de tip nordic, iar exercitiul de imaginatie a fost sugestiv intitulat, When South Meets North.

Stacheta mi-a fost predata mie in acest moment, iar primul episod am ales sa se desfasoare in bucatarie, alaturi de tocatoarele ALTO (brand romanesc care reinterpreteaza obiectele din spatiul locuit ce au la baza conceptul geometriei inspirate din natura. Creațiile iau forme unice, cu ajutorul unei suprapuneri și asocieri inedite de materiale) si de alte cateva brand-uri scandinave, printre care Nicolas Vahe (formele pentru inghetata pe bat), House Doctor (Suportul alb de ustensile, borcanele gradate), Ib Laursen (strecuratoarea ceramica).

In caz ca va intrebati, da, chiar am facut inghetata pe bat si a iesit o minune. Sa va spun si reteta? Bine, fie, nu e nevoie sa insisitati: un mango, o jumatate de banana, iaurt grecesc, lapte de migdale ( nu mai stiu cu exactitate cat, dar sigur va dati seama) si un strop de sirop de agave. V-am zis ca a iesit o minune?

Cam asta a fost povestea mea de astazi, va las in compania fotografiilor pentru moment!

_LB_9191

_LB_9211

_LB_9234

_LB_9236

_LB_9239

_LB_9256

_LB_9262

Fotografii de Catalin Georgescu

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

3comments

  • Corina - July 1, 2017 at 12:58 pm - Reply

    Ce frumos! De unde se poate cumpara acel recipient din sticla in forma de cutie de lapte?

  • Leave a Reply