search

Wash away your problems with LG AI DD

posted on
December 17th, 2019
written by
Sanziana
comments
1 comments

Ei bine, da, eu, Sinziana Pop, cea prea putin pasionata de tehnologie sau gadget-uri, scriu acest articol despre noua masina de spalat LG AI DD. Va vine sa credeti?

Stati linistiti, sunt la fel de atehnica ca si pana acum, dar mult mai receptiva la noutati care par sa imi sara in ajutor si sa imi usureze viata. S-ar putea ca statutul meu de mama sa fie de vina pentru aceasta “deschidere” a mintii, dar nu stiu daca este cazul sa intram acum in astfel de detalii. Pe scurt, am inceput aseara sa citesc “ce stie” sa faca LG AI DD si m-am pierdut in lectura. Da, este intaia oara cand mi se intampla sa fiu fermecata de o masina de spalat.

Ma gandesc sa va povestesc ce m-a captivat pe mine, pentru ca, la final, sa imi spuneti daca am sau nu dreptate…
Incep povestea cu senzorul inteligent, AI DD, care adapteaza miscarile cuvei in functie de tesaturile pe care le identifica in interior, oferind o spalare personalizata.
Ce inseamna asta? Sa presupunem ca alegem programul de bumbac. Ei bine, masina va face diferenta intre jeansi sau tricouri si le va spala folosind miscari diferite ale cuvei si intervale de timp diferite. Aceeasi LG AI DD va face diferenta dintre jeansi, lenjerie de pat sau camasi (toate din bumbac) si le va spala folosind miscari diferite, evitand astfel deteriorarea lor. Masina de spalat nu va efectua miscari ferme pentru camasi, dar va efectua miscari mai ample si mai dure pentru jeansi. Fantastic, nu? Asta inseamna ca pot pune tot cosul de rufe (cu conditia sa fie din acelasi material) intr-o singura masina. Am inteles corect?
Continui povestea cu programul TurboWash 360, care spala rufele in profunzime in doar 39 de minute, fara deteriorarea materialului. Astfel ca, pe langa economia de energie, se reduce si timpul de spalare cu pana la 20%.

Daca nu v-am cucerit pana in acest moment, mai am cativa asi in maneca… Masina este dotata cu programe speciale de spalare cu abur care ajuta la o mai buna igienizare a rufelor prin eliminarea bateriilor si alergenilor din haine. Programul Allergy Care elimina alergenii in proportie de 99,9% in timpul programelor de clatire si centrifugare. Iar programul Wrinkle Care reduce cutele de pe hainele noastre cu până la 30%.

Intelegeti acum de ce m-am pierdut in lectura? Si nu am ajuns chiar la final… Masina de spalat LG Vivace vine cu un tambur mai mare, care permite spalarea mai multor haine si mai este si echipata cu un sistem care face mai putine vibratii si zgomot in casa.

Iar in loc de concluzie: aceasta masina de spalat mai poate fi actionata si de la distanta, caci este dotata cu tehnologie Smart Think. Ei bine? V-a fermecat si pe voi?

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

1comments

  • Manu Bastanu - January 6, 2020 at 12:46 pm - Reply

    Normal ca ne vine sa credem, ca doar nu o faci pe gratis :)

  • Leave a Reply