search

Week-end Must visit: Materia

posted on
November 3rd, 2017
written by
Sanziana
comments
0 comments

Stiti deja ce faceti in acest week-end? Eu zic sa nu va grabiti cu planurile, caci ar trebui sa includeti si MATERIA pe lista! Parerea mea…

Cea de-a treia ediție MATERIA, singurul târg de design contemporan din România, va avea loc în acest weekend, pe 4 și 5 noiembrie, la Sala Dalles. 45 de designeri selectați din România, Grecia și Italia vor expune noile colecții de toamnă-iarnă. Principalul obiectiv al platformei MATERIA este creșterea, susținerea și promovarea unei noi comunități creative a celor care lucrează cu pielea, cel mai versatil material.

Cine participa? Atribut, Alex Clipa, Alexandra Abraham, Ana Marchetanu, Atelier 437, Atelier Nichita, Bianca Popp, Colours of my life, DaDa, DiaHandmade, Giuka, Handmade Revolution, Hardot, Isabela Groza, Karakter, Laura Olaru, LE XA, Lemnia, Lia, Lucia Olaru, Lucienne, Luwa Leather, Lyria povestea ta pictata, Millisimo, Mota, Oana Lupaș, Oana Vasiloiu, Otilia Flonta, Sebastian Roncea, Siameza Atelier, Simina Filat, Size 41 Matters, Snob, Vivienne Ruth, Yoko Aida și Zig Leather.

Printre expozanții de anul acesta se află designerii străini Giulia Boccafogli și Maison Dressage din Italia și Christina Karakalpaki din Grecia, care vor prezenta in exclusivitate colecțiile lor. Acest fapt contribuie la poziționarea MATERIA pe harta târgurilor europene de design în piele.

Creat și susținut de Platforma Autor, MATERIA este primul târg contemporan de design în piele care își propune să devină în lumea creatorilor în piele ceea ce Autor este în bijuteria contemporană: o platformă dedicată designerilor și creatorilor care lucrează în piele sau au ca material principal de creație pielea.

Program:
Sâmbătă 4 noiembrie: 11.00 – 20.00
Duminică 5 noiembrie: 11.00 – 20.00
Sala Dalles, bd. Nicolae Bălcescu, nr.18
*prețul unui bilet de intrare: 10 Lei

Treceti, da?

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply