search

Welcome to Idelier

posted on
December 3rd, 2012
written by
Sanziana
category
PLACES
comments
0 comments

Mereu in cautare de locuri cu povesti frumoase de impartasit, am aflat de, m-am indreptat catre si am fotografiat… la Idelier, Atelierul de Idei aflat chiar in centrul Bucurestiului. 

 

Despre conceptul acestui magazin cu totul si cu totul diferit, dar mai ales despre ideile gazduite si ingrijite aici, ne povesteste Tatiana Moise, PR Idelier:

“Idelier este un glosar al ideilor din moda nouă, idei independente şi rare, idei răvăşitoare. Idei care existaseră doar ca idei, idei care găsesc oamenii, idei cu-o idee mai sus. De-a lungul timpului, prin Idelier au circulat o mulţime de idei a căror direcţie nu era mainstream-ul.

Idei care au continuat să trăiască, transformându-se în realităţi depline. Idelier stârneşte şi cultivă pornirile artistice. Este un loc de întâlnire pentru minţile creative şi talentele săltăreţe, un loc ales şi înzestrat, aflat la confluenţa dintre arte şi meserii. Idelier este, prin excelenţă, Atelierul de Idei.

A doua serată la Idelier, după momentul 2.0 din septembrie, a adus o premieră absolută în showroom: IDELIER a găzduit prima colecţie masculină a unui designer român: FLORIN DOBRE. Începând cu ziua de 28 noiembrie, Idelier este singurul spaţiu de expunere, vânzare şi întâlnire cu designerul FLORIN DOBRE şi cele mai noi creaţii ale sale, din colecţia „PORNorGRAPHY” pentru sezonul toamnă-iarnă 12-13.

Lansarea lui FLORIN DOBRE la IDELIER întregeşte portofoliul de designeri prezenţi în showroom şi pe shop-ul online idelier.com/shop, o mulţime înfloritoare de idei din moda nouă semnate Dinu Bodiciu, Lucian Rusu, Edita Lupea, Larisa Dragna, Florentina Giol, Silvia Serbann, O Pose, Imperfect Indulgence şi Sno of Sweden. Oamenii potriviți în locul potrivit, la momentul potrivit.

De design se ocupă Silvia Şerban şi Cosmin Şerban, Tatiana Moise, Alexandra Maftei şi Robert Daniel Chefu.
Picturile: Iuliana Vîlsan (în cafenea), Alexandra Maftei (în prima cameră din showroom), Aitch Heliana (în utlima cameră din showroom). Scaunele sunt făcute tot de Cosmin, soţul Silviei”.

Lascar Catargiu, nr.1

Bucuresti

Marti-vineri: 11:00-21:00

Sambata: 11:00-17:00

 Fotografii de Oana Radu

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply